Udsættelse af generalforsamlingen 2020

Coronavirus
Generalforsamlingen udsættes på ubestemt tid

Kære medlemmer af Gladsaxe Lærerforening og inviterede gæster

Bestyrelsen har på sit møde i dag d. 11. marts 2020 besluttet, at den ordinære generalforsamling - indkaldt til den 17. marts kl. 16 - udsættes på ubestemt tid.

Årsagen er naturligvis de igangværende ”corona-tider”. Det er bestyrelsens vurdering, at vi ikke kan holde generalforsamlingen på en måde, der lever op til de lokale regler, som gælder i Gladsaxe Kommune. Vi finder det rigtigst at leve op til disse. Vi kan fx ikke stille håndsprit til rådighed eller sørge for, at deltagerne ikke kommer til at sidde tæt.
Vi ønsker ligeledes at vise ansvarlighed og bidrage til bestræbelserne på at begrænse spredningen af Covid-19 mest muligt.

Generalforsamlingen vil blive genindkaldt og punkterne fra dagsordenen blive behandlet, når bestyrelsen vurderer, at det er forsvarligt. Dette vil ske i henhold til foreningens vedtægter. Indtil den udskudte generalforsamling gennemføres, fortsætter formand, næstformand, bestyrelsesmedlemmer og revisorer på deres poster. 

Vi kan af gode grunde ikke sige, hvornår tiden igen er til at samles, men vil bede om, at I alle reserverer mandag den 20. april i tidsrummet 16.00 til 18.30.

De bedste hilsner

Thomas Agerskov
Formand

Emner

Målgruppe